Om oss

om oss

Det kallas hemlagat!

För att få den godaste dressingen använder vi samma recept som när vi lagar dressing hemma. Fina svenska råvaror, inga konstigheter. Det har varit min ambition sedan vi startade år 2000. I dag används våra dressingar både i hemmen och i professionella sammanhang, därför att de är så naturligt goda. För att uppnå det är vi noga med att välja de finaste råvarorna och vi använder inga konstiga ingredienser, det ser du själv i våra innehållsförteckningar.

 

Kolla in våra reklamfilmer här!


 

Ivan de Valle, VD på Food for Pleasure och Dalens Dressing

Jag är från Baskien, men lämnade Spanien bakom mig för att flytta till Sverige för 18 år sedan. När jag växte upp såg jag hur min mormor skapade fantastiska smaker i sitt kök. Hon väckte min matlust och min förståelse för vikten av riktigt bra råvaror. I Sverige finns otroligt fina varor att tillgå. Med inspiration från sydligare breddgrader men lokala svenska ingredienser tycker jag att jag hittat ett fint recept för ett gott slutresultat. Med de goda såserna som jag och mina duktiga medhjälpare vispar ihop hoppas vi förgylla många svenska måltider!
 

Varför finns det lite konserveringsmedel ändå i vissa av era dressingar?
Precis som när ni lagar mat hemma så använder vi råvaror som ibland inte går att hitta utan konserveringsmedel. Expempel är vår svenska senap i senapsdressingen, Worcestershiresås (vi använder givetvis Lea&Perrins!) samt chilliketchup i Rhode Island-dressingen. Observera att det dock blir mycket små mängder i slutprodukten som är till större delen baserad på svensk rapsolja, svensk äggula och ättika.

Archives